Sayfalar

6 Ekim 2012 Cumartesi

Nasıl Daha Güzel Görünürüm için Tüyolar...



Aşağıda yazanların kaynağı teefonuma gsm operatörümden gelen mesajlardır:) Sizlerle paylaşmak istedim.

***Göz makyajı yaparken gözlerinizi olduğundan küçük göstermek istiyorsanız göz kalemini sadece gözlerinizin alt bölümüne, kirpik çizgisinden içeri doğru ince bir çizgi hainde sürün. Çünkü gözün dışına ya da üstüne çekilen kalemler gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterir. Tabi genelde gözlerimizi olduğundan büyük göstermek isteriz:) O yüzden içine sürmek yerine kalemi dışına sürmek daha etkiliymiş

***Kare bir yüze sahipseniz yüzünüzdeki ifadeyi yumuşatmak, dengelemek istiyorsanız, saçınız yuvarlak modellerde kestirmelisiniz. Bunu yaparken saçınıza yuvarlak kesimli kahkül ve şakaklarınıza inen katlar yaptırabilirsiniz.

***Saçlarınızın cansız ve mat görünmesinden şikayetçiyseniz, saç renginizin bir iki ton açığı bir renkte balyaj uygulatmayı deneyebilirsiniz. Balyaj saçınızda farklı renk ve ışık geçişleri sağlayacağı için daha canlı ve hareketli görünmesine neden olacaktır.

***Bir tutam buğday çimini ezerek suyunu çıkarın, bu suya iki yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip saç diplerinize masaj yaparak sürün. Bir saat beklettikten sonra bol suyla durulayın. Böylece saçınızın daha çabuk ve daha kuvvetli uzamasını sağlamış olursunuz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sen Ne Dersin?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...